Uutiset

ePassi nyt uusi maksutapa

Nyt voit maksaa ratsastuksen myös ePassilla. Rekisteröidy Hopotin käyttäjäksi ja merkitse Varsalan Hevoset suosikkitalliksesi. Varaa tuntisi Taijan kautta/whatsapp 0407488813, ja näin sinut lisätään tunnille. Maksat tunnin tullessasi talllille epassi-sovelluksella.

Hopoti-palvelu käyttöön

Hopoti-palvelu on avattu! Hopotin kautta varataan kaikki tallimme toiminta. Tallimme löytyy osoitteesta: https://hopoti.com/stable/VarsalanHevoset Välilehdeltä "Varaus ja ratsastustunnit" löytyvät kaikki meidän tunnit ja toiminta.

Varsalan Hevoset mukana myös Avoimet Kylät -päivässä 10.6.2023

10 6. olemme mukana Avoimet Kylät-päivässä klo 10-13. Tule kokeilemaan talutusratsastusta maalaismaisemiin ja luonnonhelmaan (Kuumantie 846, Matku). Talutus tapahtuu maastossa ja matka on noin 800m. Talutusta voivat kokeilla myös aikuiset, ja aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Mahdollista ratsastaa yhtaikaa esimerkiksi lapsen kanssa. Kävijöiden kesken arvomme 30minuutin maastoratsastuksen (arvo 20€), jonka voi käyttää myöhemmin.

Tapahtumassa myös maksullinen puffet, jossa grillimakkaraa, kahvia, mehua, mokkapaloja, ja myös 20:lle ensimmäiselle Varsalan Pulledpork hampurilainen. 


6.5.2023 starttaa heppakerho 6-10/11 vuotialle lapsille. Kerhossa tutustutaan hevosiin ja niiden hoitamiseen. Kerhoissa myös opastetaan hevosen hoitoa, huolletaan varusteita, hoidetaan hevosia, tutustutaan tallin jokapäiväisiin rutiineihin, ratsastetaan ja talutetaan hevosella/ponilla ja mahdollisesti myös ajellaan kärryillä. Lapsella ei tarvitse...

Helatorstaina 18.5.2023 Varsalassa järjestetään päiväleiri. Leiri alkaa klo 9 ja päättyy klo 17. Leirillä ohjattua ratsastusta on kahdesti sekä pieni teoriaosio hevosen hoidosta. Lisäksi leirillä tarjoillaan ruoka; lounas ja välipala. Leirillä tutustutaan myös varsanhoitoon ja kasvatukseen. Leirin hinta 80€. Vaatimuksena leirille on, että...

Luo kotisivut ilmaiseksi!